Auto Cobalcescu iti propune cel mai bun service auto Nissan

Pe langa faptul ca este un Dealer certificat Nissan, Auto Cobalcescu ofera servicii auto autorizate Nissan, oferind asadar toata increderea si suportul clientilor nostri care apeleaza la serviciile noastre.

Exeperienta acumulata in totii ani, ne-a permis sa intelegem si sa observam teama si reticenta clientilor nostri, in functie de diferite criterii ale fiecaruia. Auto Cobalcescu este un service auto Nissan care ofera cele mai prompte si eficiente servicii auto din capitala.

Service auto Nissan

In parteneriat cu Nissan, Auto Cobalcescu se ocupa constant de imbunatatirea si perfectionalizarea serviciilor oferite catre clientii nostri, toate pentru o experienta desavarsita.

Credem in excelenta, stim ca timpul este pretios, la fel ca autoturismul dumneavoastra. Asadar, ne ingrijim de repararea acestuia sau imbunatatirea anumitor functii, garantand siguranta dumneavoastra si a autoturismului. Protectia dumneavoastra si a autovehiculului constituie prioritatea noastra, astfel ca asiguram si garantam reparatia la cel mai inalt nivel, fiind constienti de toate riscurile pe care o interventie le presupune.

La service-ul autorizat Nissan asiguram cele mai rapide, sigure, de calitate si profesioniste servicii. Atelierul de mecanica este condus de o echipa de oameni calificati superior, experimentati si profesionisti. Printre serviciile pe care le oferim se numara cele de revizie, electrica, diagnoza, geomtrie, inclusiv schimbul de anvelope sau orice alte operatiuni mecanice de care este nevoie, toate fiind executate in cel mai scurt timp posibil. Toate autoturismele marca Nissan, achizitionate prin intermediul nostru beneficiaza, in baza contractului de garantie incheiat, de reparatie in cadrul atelierelor noastre, garantand in acelasi timp si reparatia efectuata.

De asemenea, atelierul de carosierie din cadrul service-ului auto Nissan este alcatuit din specialisti, care stau la dispozitie pentru situatia in care se intampla unele evenimente rutiere neplacute. In cazul in care aceste evenimente neplacute se intampla, oferim servicii de reparatii carosierie, reprezentare in relatia cu serviciul de politie accidente usoare in toate sectoarele din Bucuresti.

De asemenea, echipa noastra sta la dispozitie cu orice tip de consiliere pentru completarea constatarii amiabile si constatarea daunelor in parteneriat cu asiguratorii. Colaboram cu majoritatea societatilor de asigurare, respectiv Allianz, Asirom Viena Insurance Group, City Insurancem Euroins, Garanta Asigurari, Generali, Grawe, Groupama, Omniasig Vienna Insurance Group sau Uniqua Asigurari. Oferim tot suportul necesar ca fiecare situatie neplacuta sa fie rezolvata intr-un timp scurt, cu eficienta si promptitudine.

Asadar, gestionam si raspundem cu prioritate si satisfactie oricaror intrebari, probleme sau solicitari, intrucat credem in comunicare, transparenta, toate pentru incheierea unui parteneriat bazat pe profesionalism, reciproc si incredere.

De altfel, pentru toti clientii si cei pasionati de marca Nissan, pe langa service-ul autorizat marca Nissan, showroom-ul nostru Auto Cobalcescu din București, situat in Splaiul Unirii 311, ofera o gama larga si extinsa de modele diverse de autovehicule, pentru toate gusturile, preferintele, la oferte avantajoase.