Softul util dedicat agentiilor de turism

Domeniul turismului a fost unul dintre cele mai grav afectate in 2020 si se pare ca inclusiv 2021 va fi unul dificil. In schimb, aceasta este o varianta foarte buna pentru agentiile profesioniste sa iasa in evidenta prin profesionalismul lor. Un simplu motor de cautare a zborurilor oferit de catre cei de la Quick Sell se dovedeste a fi foarte avantajos, astfel ca toti cei care apeleaza aici au numai de castigat pe mai multe planuri.

Pentru inceput oricine ar trebui sa stie ca nu sunt implicate costuri mari pentru a avea acces la un motor de cautare a zborurilor. Asadar, agentiile nu trebuie sa faca cine stie ce investitii pentru a putea profita de pe urma avantajelor propuse de Quick Sell. Nu conteaza daca acestea opereaza exclusiv online sau fizic, oricum nu exista taxe de instalare si niciun comision ascuns. Cum functioneaza totul? Pe baza unul abonament simplu, care deschide usile catre toate avantajele posibile. Suportul oferit este non stop, motiv pentru care nu conteaza la orice ora te confrunti cu o problema pentru ca ai certitudinea ca aceasta va fi gestionata asa cum se cuvine.

Toate abonamentele sunt complete si deschid usile agentiilor catre furnizori importanti din lumea turismului, acestia fiind accesibili de acum inainte in cadrul unui singur motor de cautare implementat in propriul site. Pentru oricine este mai simplu ca niciodata sa pregateasca o calatorie si foarte important este si faptul ca lista furnizorilor se actualizeaza constant. Platforma este disponibila atat in versiunea desktop, cat si cea de mobil pentru a fi acoperite nevoile si preferintele tuturor. Un motor de cautare a zborurilor chiar face viata mai buna pentru nenumarate persoane.

Totul se pune in practica in decurs de cateva zile, conexiunea fiind de tipul XML / API. Platforma propusa de catre Quick Sell curpinde si setarile SEO, motiv pentru care promovarea devine o sarcina mult mai putin complicata. Totul este actualizat instant si automatizat, moti pentru care oricine are parte de mai putine griji, mai putina munca si poate sa ofere tot ceea ce isi doresc clientii.

Asadar, sunt doar cateva click-uri care despart pe oricine de o vacanta de vis care se poate pune la punct din doua, trei click-uri, iar Quick Sell are un cuvant foarte greu de spus in acest sens. Softul se implementeaza cu un minim de efort si ofera agentiilor cele mai bune servicii posibile, totul la costuri minime. Este clar, daca detii o agentie de turism online si iti doresti sa o duci in top, cu siguranta solutia dezvoltata de catre cei de la Quick Sell te va ajuta foarte mult in acest sens.