Sky Angel – Azil de bătrâni

Realitatea dură din zilele noastre reflectă faptul că o pondere considerabilă dintre bătrânii români sunt singuri, abandonați sau se luptă să supraviețuiască de la zi la zi. Sunt foarte multe probleme pe care aceștia sunt nevoiți să le îndure, de la venituri foarte mici, abandonul sau decesul celor apropiați sau lupte constante cu sistemul care în loc să le ofere un trai mai bun, le îngreunează existența. Tocmai în vederea sprijinirii acestora, am pus bazele unui cămin special amenajat pentru a veni în ajutorul celor ce odată cu trecerea anilor au devenit neajutorați. Sky Angel, un azil de bătrâni din apropierea Bucureștiului, oferă un cămin pentru toți bătrânii care, din varii motive au ajuns pe drumuri, nu au un venit care să le acopere toate nevoile lunare, sunt singuri sau nu vor să devină o povară pentru cei apropiați.

Ce are de oferit acest cămin bătrânilor?

În primul rând, localizarea acestuia devine un avantaj considerabil care să încline balanța în direcția alegerii acestui azil. Fiind situat la 15 km de capitală, într-o zonă rurală, le pune la dispoziție un spațiu liniștit, aer curat datorita naturii care ne înconjoară, dar și libertate deplină, aspecte ce conturează cadrul unui loc ideal care să îndeplinească nevoile bătrânilor. Mai mult, acest spațiu nu doar că beneficiază de o suprafață foarte întinsă (6.200 mp) pe care se situează, plus împrejurimi, dar și de  spații special amenajate pentru a desfășura activități de recreere, precum un superb lac de pescuit, parcuri unde să se poată plimba zilnic.

Un alt beneficiu pe care îl putem oferi este reprezentat de faptul că, fiind dispus într-o clădire de patru etaje, dispune de foarte multe locuri unde să poată fi cazați numeroși bătrâni. În plus, este amenajat în așa fel încât zonele de maxim interes precum bucătăriile sau spațiile de recreere să fie accesibile tuturor, indiferent de deficiențele și problemele pe care aceștia le au.

Și în ceea ce privește prețurile, acestea au fost stabilite în așa fel încât orice bătrân care are nevoie, să își poată permite să apeleze la un astfel de ajutor, fiind propuse și diverse promoții pe tot parcursul anului, cele mai mari dintre acestea aplicându-se mai ales clienților noi.

De asemenea, bătrânii vor fi monitorizați medical permanent și vor beneficia de îngrijirile necesare pentru a menține starea de sănătate la cele mai mari standarde. 

Astfel că, prin toate aceste beneficii, dar și prin atmosfera primitoare si prietenoasă a căminului, încercăm să conturăm un spațiu care să acopere întreaga arie de nevoi pe care le pot avea cei mai în vârstă și defavorizați dintre noi, oferind totodată o acomodare cât mai ușoară, fiind înconjurați atât de persoane prietenoase, cât și de medii potrivite unor zile liniștite.