Albire dentară la Dental Medical

Într-o lume în care aparențele au o însemnătate tot mai mare, un zâmbet alb și strălucitor devine principalul obiectiv al celor mai mulți dintre noi. Astfel că, estetica dentară, ca ramură a stomatologiei s-a dezvoltat foarte accelerat în ultimii ani, producând o serie amplă de proceduri care să ajute pacienții în atingerea acestuia. În prezent există numeroase tehnici de albire dentară, care să ajute pe oricine să obțină cea mai frumoasă nuanță de alb pe care o dorește.

Colorarea dinților poate apărea din variate motive, unele mai evidente decât altele, însă nu poate fi combătută. Cafeaua, țigările, alimentele cu pigment puternic sau chiar unele probleme de sănătate sunt principalele cauze ale acestui proces.

Tehnici variate de albire dentară

Evoluția tehnologică a dus și la dezvoltarea a numeroase metode de albire dentară, care să se poată adapta în funcție de necesitățile pacienților. Așadar, una dintre cele mai solicitate și eficiente metode este considerată albirea cu ajutorul lămpilor Zoom. Aceasta funcționează cu ajutorul razelor ultraviolete care este răspândită pentru a activa o substanță activă și anume peroxidul de hidrogen. Gelul se aplică de mai multe ori, de la 2 până la 4, și întreg procesul durează de la 30 până la 60 de minute.

Dinți albi pentru o perioada mai lungă de timp

Albirea dentară este metodă prin care fiecare dintre noi poate să aibă un zâmbet perfect alb pentru o perioada lungă de timp. Se poate vedea că o investiție de durata, care te va face fericit și peste ani și ani de zile. Este foarte important să înțelegem că felul în care ne îngrijim dantura poate determina și felul în care zâmbetul nostru își va păstra din strălucire. Mai mult decât atât, odată cu evoluția tehnicii de albire dentară, pacientul poate alege nuanță preferată, lucru ideal pentru cei mai exigenți dintre noi. Așadar, odată efectuată această procedură, efectul se va păstra pentru o perioadă îndelungată, beneficiile fiind pe mai multe planuri.

Prețuri de top la Dental Medical

În ceea ce privește albirea dentală la Dental Medical, prețurile sunt extrem de accesibile pentru ca să poată fi la îndemâna oricui. Astfel că, o asemenea ședință ajunge până 1200 de lei. Prețul este mai mult decât rentabil pentru rezultatele care vor fi obținute și pentru perioada de timp atât de îndelungată. Mai mult decât atât, rezultatele sunt imediate, pacientul putându-se bucura de aspectul mult mai armonios imediat după efectuarea acesteia.

Dental Medical, cea mai bună alegere din București

Dental Medical își orientează întreaga gamă de servicii către îndeplinirea nevoilor fiecărui pacient, astfel că propune o serie de avantaje atât de preț, cât și de calitate. De aceea, vă garantam cele mai bune rezultate, pentru cea mai lungă perioadă de timp.