Jucării din lemn
Pici.ro este un magazin online ce și-a conturat o ofertă extrem de largă în ceea ce privește obiectele necesare pentru copii în primii lor ani de viață. Astfel că, veți găsi atât jucării menite să le dezvolte creativitatea și inteligența emoțională, dar și obiecte educative sau care să servească drept obiect auxiliar și necesar în parcurgerea unor etape importante sau în învățarea unor procese de bază precum mers, vorbit, etc.

Cu ajutorul magazinului nostru, puteți pune bazele unei zone de joacă special destinate celor mici, chiar la dumneavoastră acasă. Altfel spus, gama noastră de produse asigură toate cele necesare pentru a vă crea un colțișor cu activități care să servească unui anumit scop bine definit.
Așadar, dacă doriți să vă ocupați de tot ceea ce presupune dezvoltare motrică, puteți opta pentru jucării din lemn care să îi ajute pe cei mici să se dezvolte atât din punct de vedere fizic, cât și mental. Acestea sunt clasificate în funcție de vârsta copilului, dar și de dificultatea pe care o presupune mânuirea respectivei jucării. Astfel că veți găsi variante destinate copiilor între 0 și un an, doi și trei ani, patru și cinci ani și pete cinci ani. Așadar, vă asigurați că puteți face cea mai potrivită alegere pentru copilul dumneavoastră în așa fel încât să nu-i oferiți nici un proces imposibil de dus la capăt, dar nici unul prea facil de care să se plictisească în foarte scurt timp.
Prețuri pentru toate buzunarele
Gama de produse Pici.ro vine în întâmpinarea tuturor nevoilor fiecărui părinte și este ajustată în așa fel încât prețurile să poată fi acoperite de orice buget, indiferent de mărime acestuia. Așadar, propunem o serie de produse din lemn, ale căror prețuri pornesc chiar de la doar trei lei și pot ajunge și până la 980 de lei, în cazul celor complexe și de mari dimensiuni. Mai mult decât atât, asigurăm și transport gratuit, oriunde în țară, pentru orice comandă mai mare de 250 de lei.
La fel ca în ultimii ani, unele dintre cele mai râvnite de către cei mici și bine vândute produse de acest gen rămân cutiile senzoriale, cu ajutorul cărora cei mici pot deprinde abilități de coordonare, motorii, matematice și bineînțeles sociale. Îndeplinesc diverse funcții, și totodată solicită copilului sincronizarea mai multor abilități simultan, astfel încât să deprindă mult mai ușor acțiuni de bază în dezvoltarea lui corectă. Alături de acestea, tradiționalele alfabetare, memoratoare sau puzzle-uri rămân și ele în topul preferințelor. Popularitatea acestora dăinuie de decenii întregi și nu par să își piardă din amploare, dat fiind că generațiile actuale le îndrăgesc la fel de mult cum o făceau părinții sau chiar bunicii lor atunci când erau și ei copii în curs de dezvoltare.