Vezi dispozitive de protectie medicala eficiente

La Safety Security dispunem de o gama larga de dispozitive si echipamente de protectie medicala, precum combinezoanele medicale, purificatoare de aer, dar si scanner pentru temperatura corporala, utile in diverse contexte unde sunt necesare astfel de produse. Varietatea produselor pe care le vei regasi la noi constituie un mare avantaj, intrucat te asiguram ca vei gasi produsul potrivit pe care il cautai. De asemenea, acestea reprezinta o calitate superioara, dar si eficienta maxima atunci cand sunt folosite deoarece performanta este un aspect regasit la Safety Security de fiecare data. Poti plasa comanda direct prin site-ul nostru, astfel ca poti evita magazinele de specialitate fizice, care pot fi aglomerate, iar tu vei economisi mai mult timp. Iti propunem sa vizualizezi oferta noastra si sa profiti de toate beneficiile pe care le punem la dispozitia ta.

Gama variata de produse

In magazinul nostru vei regasi o gama larga de produse si variante din domeniul echipamentelor si dispozitivelor de protectie medicala, precum dispozitivele de sterilizare, purificatoare de aer, echipamente de protectie pentru virusi, cum ar fi cele de protectie de unica folosinta, combinezonul sau vizierele de protectie. In ceea ce priveste scannerul de temperatura, dispunem de mai multe modele, cum ar fi scanner de temperatura cu infrarosu, Temptest 11CA sau Temptest 11, un dispozitiv simplu de masurare a temperaturii umane, fara contact, care dispune de doua leduri colorate, rosu si verde, pentru a indica rapid temperatura, dar are si avertizare sonora si include modul de control acces.

De asemenea, avem si modele de scanner temperatura medical cu recunoastere faciala, modelele Temperator 2.0 sau 1.5, fara contact, care functioneaza pe baza programelor cu inteligenta artificiala si machine learning, intrucat dispozitivele recunosc fata chiar daca persoanele poarta masca. Acestea pot inrola pana la 3.000 de persoane, iar temperatura se masoara la nivelul fruntii, intrucat emite o alarma sonora in momentul in care se depaseste pragul prestabilit. De asemenea, dispozitivele pot fi conectate cu un sistem de control acces.

Economiseste timp

Opteaza pentru un scanner temperatura pe safetysecurity.ro si economiseste mai mult timp, astfel incat nu trebuie sa te mai deplasezi in diverse magazine fizice pentru a obtine produsul dorit. Mai rapid, simplu, dar si eficient, modalitatea magazinului nostru online iti permite sa accesezi o gama variata de dispozitive si echipamente, iar de la doar cateva click-uri distanta sa plasezi comanda imediat.

Raport calitate-pret avantajos

Pentru a vizualiza un scanner temperatura corporala si pretul acestuia, te invitam sa accesezi gama noastra de produse sau sa soliciti o oferta direct de pe site. Noi te asiguram de faptul ca vei regasi cel mai bun si avantajos raport calitate-pret, intrucat nu iti trebuie un buget foarte mare pentru a beneficia de eficienta si performanta produselor noastre.