Agrafa Print, numarul 1 in imprimare pe materiale textile

In zilele noastre, imprimarea pe textile a devenit o metoda din ce in ce mai cautata, iar asta pentru ca atunci cand trebuie sa oferiti un cadou unei persoane dragi, stiti bine ca nu aveti cum sa dati gres.

Personalizarea ramane, asadar, una dintre tehnicile preferate ale clientilor nostri, la Agrafa Print, nu doar prin faptul ca puteti sa oferiti cadouri dragute prietenilor sau membrilor din familie, ci si din alte considerente, despre care vom discuta chiar in articolul acesta.

Astfel, imprimarea pe textile este o tehnica la care apeleaza mai multi manageri de companie care isi doresc sa imprime logo-uri si inscriptii pe echipamentele de lucru ale clientilor.

Asadar, serviciile noastre de imprimare textile se adreseaza atat companiilor care vor sa personalizeze diverse articole vestimentare pentru angajati, dar si persoanelor fizice, doritorilor care intentioneaza sa faca un cadou inedit pentru cineva drag.

Lasa loc imaginatiei tale sa se manifeste si iti imprimam pe suporturile textile orice tip de text, imagine sau slogan. De la imprimarea textila la metru, pana la dezvoltarea de produse textile personalizate, depunem toate eforturile pentru a realiza produse de calitate care sa raspunda asteptarilor dumneavoastra.

Specialisti nostri in imprimare textila, de la Agrafa Print muncesc zi de zi cu foarte multa pasiune pentru aceasta activitate creativa. De asemenea, echipa noastra este formata din designeri talentati, pentru care principala misiune este aceea de a face clientii multumiti prin produsele pe care le realizam.

Pentru noi, fiecare proiect este unic si trebuie confectionat, personalizat si livrat cu maximul de profesionalism si seriozitate.

Reusim sa oferim multiple servicii, pe care le puteti studia pe pagina noastra web, agrafa.ro. Acesta este motivul pentru care echipa noastra este formata din specialisti in domeniile tipografiei, designului si textilelor. Abilitati dobandite de-a lungul anilor sunt ca o carte de vizita pentru noi, prin intermediul careia reusim sa ne deosebim cu usurinta de concurentii nostri.

Parcursul marcii Agrafa Print incepe in 1997 cand doi tineri entuziasti au pus bazele companiei Speed Promotion al carei obiect de activitate se baza pe grafica si productia publicitara. Promptitudinea cu care am pornit proiectele pe care le-am primit a dus intr-un timp scurt la transformarea acesteia intr-o agentie de publicitate full-service.

Astfel, serviciile de creatie si productie publicitara au capatat noi dimensiuni si, pas cu pas, am adaugat in portofoliul nostru mai multe oferte de produse. Totodata, si echipa noastra a devenit mai mare, astfel ca, dintr-o afacere mica, am devenit o firma de prestigiu in Bucuresti, care se bucura in prezent de un trend ascendent si profesionalism din partea angajatilor nostri. 

Astfel, Agrafa Print a devenit una din cele mai cunscute firme de tipografie din Romania, aratand mereu disponibilitate si disponibilitate pentru toate comenzile pe care le primim.