Eva Salon te pregateste de vacanta!

Atunci cand vine vara si trebuie sa te pregatesti de vacanta, o prima intrebare pe care ti-o pui este cum vei reusi sa arati bine si ingrijita pe tot parcursul sezonului estival. Iata ca acum poti sa iti iei de-o grija, iar asta pentru ca poti opta pentru epilare definitiva in Sibiu, numai la Eva Salon.

Practic, toate zonele corpului si ale fetei care prezinta par inestetic pot fi tratate cu tehnologiile noastre permanente de indepartare a parului de pe corp. Printre cele mai frecvente sunt axilele, zona inghinala, picioarele, bratele si parul facial. In ceea ce priveste barbatii care aleg epilare definitiva in Sibiu, aici avem de lucru cu parul de la nivelul toracelui, spatelui si barba.

De asemenea, in functie de aparatul utilizat si de tipul de piele, pot fi necesare 6 pana la 10 tratamente consecutive pentru a indeparta complet parul. Fiecare sesiune ar trebui sa fie cuprinsa intre 6 si 8 saptamani, in functie de zona. Trebuie remarcat faptul ca epilarea clasica este permisa intre sesiuni, pentru ca pielea trebuie, sa fie curatata de par inainte de fiecare sedinta.

De ce este epilarea cu laser tot mai des folosita la Eva Salon?

Dezvoltat acum ceva ani, laserele au inlocuit treptat epilarea electrica si cea clasica, cu lama. Motivul este unul cat se poate de usor de inteles, iar asta pentru ca epilarea cu laser poate trata suprafete mari, cum ar fi picioarele, cu rezultate foarte bune.

Laserul produce un fascicul de lumina care este absorbit de petele intunecate de pe piele, in acest caz firele de par. Odata atins, parul si zona de crestere a acestuia sunt distruse. Insusi principiul metodei explica de ce este potrivit in special femeilor cu pielea alba si parul negru sau inchis la culoare.

Our Treatments - Batley Laser Clinic

Pe pielea intunecata sau mai creola aceasta tehnica aduce cu sine riscul depigmentarii. Cu toate acestea, o noua generatie de laser, cu un varf racit permanent pentru a evita atingerea pielii, ofera noi perspective in acest domeniu, care sa raspunda nevoilor pe care le au si persoanele ce au pielea mai inchisa ca pigment. In ceea ce priveste partea de contraindicatii inainte de epilare definitiva in Sibiu la Eva Salon, trebuie sa stiti ca soarele este dusmanul laserului.

Pentru a evita orice risc de depigmentare, nu incepeti tratamentul daca va intoarceti din vacanta si va este bronzata pielea. Dupa tratament, trebuie sa asteptati cel putin o luna inainte de a reveni la soare, iar asta pentru ca pielea fiind slabita, pot aparea pete maronii.

Eva Salon este de 9 ani prezent in Romania cu 10 saloane de epilare definitiva, in 8 orase: Bucuresti, Constanta, Timisoara, Brasov, Cluj-Napoca, Ploiesti, Iasi si Oradea. Alege si tu chiar acum epilare definitiva in Sibiu sau orice alt oras, numai la Eva Salon!