Cine suntem noi?

Dacă ești un pasionat de mașini, Thecars.ro poate fi furnizorul tău zilnic de știri. Conținutul nostru vă pune la dispoziție informații de ultimă oră despre o gama largă de autoturisme și mărci renumite din Europa și din toata lumea. Veți fi conectat la informații calitative despre modele ce vor apărea, mașini electrice, evenimente și tot ceea ce este legat de mașini. Accesați Thecars.ro și puneți-vă la curet cu tot ce mișcă nou pe segmentul autoturismelor mici și medii, sportiv-utilitare, limuzine de lux,mașini clasice, camionete și versiuni de lux care promit un confort sporit.

Echipa din spatele acestui proiect recent lansat este una tânără, pregătită să dezvăluie publicului său cele mai relevante noutăți despre mașini, apărute peste zi despre. Jurnaliștii noștri se documentează din surse sigure, din cele mai mari redacții specializate pe segmentul supercarurilor la nivel mondial, dar aduce valoare și noutăților apărut în țară. În ultimii ani, producătorii de autoturisme au început să gândească tot mai multe prototipuri care să îndeplinească nevoile existente sau imaginate de către șoferi. Se estimează că eforturile acestor mari companii constructoare de mașini vor ajunge, în final, să ducă la bun sfârșit misiunea de a lansa un vehicul care să se conducă singur din punctul A în punctul B. Deși s-au înregistrat progrese extraordinare în această direcție tehnologică, acest prototip futurist este supus constant testelor. Va mai dura o bucată de timp până când programatori de software își vor pune toată încrederea într-un produs finit.

În ultimii ani, mai multe companii auto au introdus pe piață un model care promitea un condus autonom, însă capacitatea vehiculului de a lua singur deciziile pe baza indicilor vizuali nu a fost 100% sigur. Au fost cazuri în care intervenția șoferului a fost critică. De exemplu, un astfel de prototip lansat recent a fost incapabil să administreze niște comenzi simple. Doi cauza unor defecțiuni, șoferul automat a virat la dreapta în loc de stângă, mașina oprindu-se într-un șanț. Sunt anumite demersuri pe care specialiștii care se ocupă cu construcția acestor tehnologii inteligente nu le stăpânesc îndeajuns încă, dar peste câțiva ani, poate și mai repede decât am prevăzut noi, ne vom baza numai pe aceste mașini care funcționează cu inteligență artificială.