Nu trebuie sa platesti mult pentru o lenjerie de pat

Pentru ca lenjeria de pat nu lipseste din nici un dormitor se poate spune ca aceasta joaca un rol important in viata fiecaruia dintre noi, motiv pentru care este ideal sa fie alese cele mai grozave optiuni posibile. Totusi, fiecare dintre noi putem fi pusi in dificultate atunci cand trebuie sa luam o decizie avand in vedere multitudinea de posibilitati din magazine, astfel ca poti sa vezi oferta Talis si sa afli care este pretul corect pe care il poti plati pentru o lenjerie de pat.

Categoria principala

Bineinteles, totul trebuie sa inceapa prin asigurarea unui buget pentru aceasta achizitie si stabilirea preferintelor, intrucat anumite categorii de lenjerii se dovedesc a fi mai mult sau mai putin costisitoare. Asadar, aici pot fi amintite bumbacul, care este, de departe, cel mai popular material, bumbacul satinat, fibra de bambus, microfibra, finetul, dar si diferite combinatii de materiale sintetice cu fibre naturale. Cele mai costistioare sunt cele din fibra de bambus sau satinate, acestea fiind mai des intalnite in cadrul dormitoarelor de lux din locuintele moderne sau traditionale.

Modelul ideal

Dupa ce se alege categoria dorita, bineinteles, urmeaza imprimeurile, care pot fi de nenumarate tipuri, pentru toate preferintele, astfel ca daca vezi oferta Talis vei constata ca doar in cazul lenjeriilor din bumbac sunt disponibile 199 de optiuni diferite. Cu diferite mesaje, simple, unicolor, cu desene distractive, peisaje, masini, personaje din desene animate, flori, orase, toate sunt usor de descoperit in decurs de cateva minute.

Dimensiunea optima

Ultimul criteriu esential de care trebuie sa se tina cont este alegerea dimensiunii potrivite pentru ca aceasta poate sa faca diferenta in toate cazurile, o valoare prea mica sau prea mare aduce mult disconfort, dar duce si la uzarea mai rapida a acestora. In plus, dimensiunile sunt standard, pentru toate tipurile de paturi, ceea ce presupune ca e foarte usor sa se ia o decizie.

Lenjerie Majeste (Bumbac 100%)

Cat costa

Bineinteles, acum te intrebi care este pretul corect pe care trebuie sa il platesti pentru anumite tipuri de lenjerii de pat ieftine, iar cum bumbacul este cea mai populara varianta trebuie sa stii ca la Talis preturile incep de la 99 de lei si ajung pana la 175 de lei. Totusi, cei care isi doresc o calitate superioara pot alege lenjeriile satinate, a caror pret este de 165 de lei pentru toate modelele. De asemenea, aici se gasesc si optiuni mai deosebite precum fibra de bambus, pentru care sunt propuse 13 modele ideale pentru toate dormitoarele, iar pretul este de 330 de lei, fiind cu mult sub pretul pietei. In acelasi timp nu lipsesc nici cele dublu satinate pentru care se va plati 195 de lei, dar nici cele creponate, ideale pentru iarna, pentru care tariful mediu este de 120 de lei.