Achiziţionează cele mai bune sortimente de hrană umedă pentru pisica ta

Majoritatea celor care deţin un animal de companie devin destul de nedumeriţi în ceea ce priveşte tipul de hrană pe care trebuie să îl achiziţioneze pentru alimentaţia corespunzătoare a acestuia. Acest lucru se justifică, dacă ne gândim la varietatea largă de sortimente de mâncare care există acum pe piaţă şi la etichetele pline de informaţii generale, de cele mai multe ori greu de înţeles în lipsa unor cunoştinţe solide cu privire la nutriţia necuvântătoarelor. Cu toate acestea, pentru a lua o decizie cât mai corectă în acest sens, este necesar în primă fază să ţinem cont de o serie de criterii importante, cum ar fi vârsta, greutatea, talia sau nivelul de activitate al blănoaselor noastre, deoarece în funcţie de acestea vom putea alege şi tipul de mâncare potrivit.

This image has an empty alt attribute; its file name is 7-1024x1024.jpg

De ce să îţi hrăneşti pisica cu hrană umedă

Atunci când vine vorba despre alimentaţia corectă şi echilibrată a felinelor noastre, unul dintre cele mai recomandate tipuri de hrană, în special de către medicii veterinari, este hrana umedă pentru pisici, bogată în proteine, vitamine şi minerale şi slabă în carbohidraţi, pentru controlul greutăţii acestora. Datorită aportului mărit de apă prin care se remarcă, această mâncare asigură sănătatea tractului urinar al blănoaselor noastre, furnizându-le acestora totodată cantitatea suplimentară de apă, pentru o hidratare zilnică optimă. Mai mult, hrana umedă este foarte râvnită şi prin prisma aromei bogate şi intense pe care o are şi a mirosului apetisant, în faţa cărora nu poate rezista nicio pisică, indiferent de cât de pretenţioasă ar fi.

Comandă cele mai nutritive sortimente de hrană umedă pentru pisica ta

În cazul în care nu ştii de unde să cumperi mâncare pentru felina ta, care să acopere toate nevoile nutriţionale şi energetice zilnice ale acesteia, merită să ai în vedere magazinul online Pawsmag. Aici vei putea găsi o gamă diversificată de produse de calitate superioară, special concepute pentru nutriţia adecvată a tuturor tipurilor de pisici, indiferent de vârstă sau talie. Printre aceste produse se numără şi sortimentele alese de hrană umedă pentru pisici, la plic sau la conservă, realizate din ingrediente proaspete, provenite din surse sigure, cu un procent ridicat de proteină din carne, respectiv aminoacizi şi acizi graşi esenţiali, fără organisme modificate genetic, fără alergeni sau coloranţi şi fără arome sau conservanţi artificiali. Aşadar, de la plicurile cu hrană umedă super premium fără cereale pentru pisicile adulte, cu fileuri în zeamă îmbogăţite cu cătină albă şi nasturtium şi până la conservele cu hrană dietetică monoproteică, cu un conţinut proteic uşor digerabil şi o valoare biologică ridicată, alături de Pawsmag este aproape imposibil să nu găseşti ceea ce cauţi pentru nutriţia şi răsfăţul micul tău animal de companie blănos.

Nu în ultimul rând, în cazul în care nu eşti convins pe deplin de faptul că merită să faci cumpărăturile pentru pisica ta din cadrul acestui magazin online, află despre sistemul de fidelizare Cash Back cu care Pawsmag îşi răsplăteşte iubitorii animalelor de companie. Acest sistem presupune faptul că, pentru fiecare achiziţie efectuată, clientul primeşte înapoi în contul său de utilizator un procent de 3% din suma cheltuită, pe care îl poate folosi ori de câte ori va avea nevoie pentru comenzile viitoare. Prin urmare, atât tu, cât şi felina ta, sunteţi privilegiaţi pe deplin alături de Pawsmag.