Dr. Kurbe Dental Center – locul în care poți începe să zâmbești din suflet

Sunteți în căutarea unui cabinet stomatologic care să vă poată oferi șansa de a zâmbi din nou cu încredere? Acum aveți posibilitatea de a vă adresa la Dr. Kurbe Dental Center, un loc în care fiecare pacient este tratat cu maximum de profesionalism și grijă pentru tot ceea ce înseamnă sănătate orală. Această clinică stomatologică a fost fondată în ideea de a oferi tratamente și proceduri dentare moderne și complexe. Concret, ne dorim și suntem capabili să oferim soluții pentru cele mai dificile probleme stomatologice, care cauzează o multitudine de probleme pe termen lung. Astfel, încurajăm vizitele la stomatolog și controalele frecvent, tocmai pentru a preveni aceste probleme care ne aduc dureri groaznice, dar și cheltuieli financiare ce pot fi diminuate cât mai mult.

Dr. Kurbe, alături și de pacienții cu posibilități financiare reduse

Problemele dentare nu țin cont de pătura socială din care facem parte, de gen, de rasă sau de veniturile lunare. Durerea, pur și simplu, apare, ia disconfortul acesta se accentuează pe zi ce trece din ce în ce mai tare. Prin urmare, ne-am dorit să venim inclusiv în sprijinul acelor oameni care nu dispun de sume de bani prea generoase pentru a-și asigura o bună sănătate orală. Concret, suntem dispuși să efectuăm tratamente gratuite sau cu posibilitate de rată lunară, ușor de suportat, tuturor celor care demonstrează moral că nu au resursele financiare necesare pentru a putea să-și permită anumite tratamente stomatologice. Facem acest lucru tocmai din dorința de a convinge și de a oferi șansa unui număr cât mai mare de oameni de a avea grijă de dinții lor, dar și pentru a conștientiza cât de importante sunt vizitele regulate la medicul stomatolog, încă de la cele mai fragede vârste.

Departamente multiple pentru probleme stomatologice diverse

Fiecare pacient se prezintă la Dr. Kurbe cu propria-i problemă. În acest sens, de-a lungul anilor, ne-am extins destul de mult, tocmai pentru a putea acoperi o gamă cât mai largă de servicii medicale de tip stomatologic, de care pacienții noștri să poată beneficia. Astfel, la Dr. Kurbe Dental Centre veți avea posibilitatea de a vă adresa mai multor departamente, în funcție de nevoile dumneavoastră. Printre acestea amintim: departamentul de ortodonție, estetică dentară, chirurgie orală, profilaxie, endodonție, dar și implantologie. 

Dr. Kurbe și echipa sa de medici profesioniști

Încă de la început, ne-am dorit ca din echipa noastră, a clinicii stomatologice Dr. Kurbe, să facă parte numai medici de specialitate care știu să își facă treaba cu foarte multă îndemânare, având la bază un bagaj de cunoștințe cât mai trainic pentru ceea ce avea să urmeze. Astfel, astăzi ni s-au alăturat medici din toate departamentele enumerate anterior, medici care pun suflet în tot ceea ce fac și care se străduiesc zi de zi să găsească soluții pertinente și de viitor pentru probleme cu care se confruntă pacienții care ne solicită tratamentele sau serviciile.