Produse columbofile de calitate

Creșterea porumbeilor poate părea un hobby foarte costisitor, mai ales dacă o faci pentru a participa la concursuri, dar dacă găsești furnizorii potriviți de produse, pasiunea ta se poate dezvolta fără să reprezinte un cost semnificativ pentru bugetul tău.

Alege să comanzi din magazinul online, Columbovet.ro, produse columbofile pentru a-ți putea cultiva pasiunea fără bariere financiare, și totodată, dacă dorești ca porumbeii tăi să fie crescuți corespunzător. Sunt păsări care prezintă o sensibilitate aparte și au nevoie de tot confortul pentru a se dezvolta armonios, ceea ce ii face și atât de îndrăgiți.

Suplimente, tratamente și accesorii

Chiar dacă ei sunt cunoscuți ca fiind printre cele mai fidele păsări, care rămân atașate de locuința lor și se întorc de oriunde s-ar afla, dacă beneficiază de o alimentație de calitate, cu siguranță vor alege să nu mai părăsească niciodată mediul respectiv. Columbovet îți oferă o gamă impresionantă de produse, de la suplimente și tratamente pentru toate tipuri și vârstele, până la accesoriile necesare pentru a le crea confortul de care au nevoie.

Pentru a obține rezultate la cele mai importante concursuri, ai nevoie de produse de top care să le ofere condițiile optime de creștere și dezvoltare. Analizează varietatea de servicii de care poți dispune prin vizitarea magazinului online, Combovet.ro și achiziționează produsele de care are nevoie o echipă de porumbei câștigătoare.

Alimentația campionilor

Fiind păsări granivore, alimentația voiajorilor este una bogată în cereale și oleaginoase, în funcție de nevoi și de fiecare perioadă din viața acestora. Principalele cereale recomandate pentru hrănirea acestora sunt grâul, porumbul, ovăzul și orzul, iar la categoria oleaginoase, semințele de floarea-soareleui, cele de rapiță și cânepă sunt esențiale pentru a beneficia de energia de care au nevoie.  

Hranirea corectă a porumbeilor este cheia creșterii unor păsări demne de cele mai renumite expoziții și concursuri. Ea este cea care întărește musculatura celor care urmează să zboare sute de kilometri, oferă o strălucire aparte penajului și susține o reproducere corespunzătoare. În cadrul magazinului online, Columbovet.ro poți achiziționa pachete special concepute pentru reproducție, dietă și concursuri. Acestea conțin cantitățile exacte de cereale și oleaginoase de care au nevoie voiajorii tăi, procentajele  fiind calculate cu exactitate, conform schemei de hrănire aferente fiecărei perioade.

Pentru actualii și viitorii crescători

Dacă ai descoperit de curând această pasiune sau intenționezi să o cultivi de acum încolo, poți găsi toate accesoriile de care ai nevoie la început de drum. ColumboVet îți oferă atât obiectele esențiale pentru creșterea porumbeilor, precum boxe, adăpătoare și hrănitoare, cât și cele necesarea pentru începerea participării la concursuri, precum lăzi de transport, îmbrăcăminte pentru crescători și odihnitori de plastic.

Prinde încredere și începe să îți cultivi pasiunea folosind încă de la început produse de calitate la prețuri deosebit de avantajoase!