Startul bun al construcției unei case începe cu un proiect ideal!

Atunci când oamenii decid să construiască o locuință nouă, știu deja cât de important este un proiect de casă. Unii ar putea crede că este o cheltuială inutilă în procesul de construcție și ar putea încerca să preia din planurile de bază prezentate deja în cărțile de specialitate și pe site-urile web. Totuși, este indicat. aveți un proiect de casă

Fiecare proiect este unic, nu ne ocupam de constructii „tip”, adeseori intalnite pe internet. Consideram ca este gresita o astfel de abordare, datorita faptului ca fiecare constructie trebuie sa fie unica, adaptata unui anumit beneficiar (stil de viata, cerinte functionale, numar persoane etc.) si unui anumit teren (localizare, orientari cardinale, accese, relatiile cu vecinatatile etc.), iar dacă nu știți unde să apelați pentru a obține așa ceva, De Stijl vă poate ajuta cu proiecte de casă foarte bine gândite de către arhitecți cu inspirație și experiență în domeniu.

Este important și necesar să aveți un proiect de casă înainte de începerea construcției, iar despre aceste aspecte vom vorbi chiar în acest articol.

În primul rând, cumpărarea planului sau a proiectului de casă oferă proprietarului permisiunea de la proiectant de a construi conform planului original al arhitectului, cu drepturi de autor, fără a încălca nicio lege. Practic, acesta acordă proprietarului permisiunea legală de a construi casa conform ideilor sale. Ulterior, acest proiect se va viza spre neschimbare de catre primarie si se va obtine autorizatia de construire.

Un set de planuri de locuință este cea mai completă resursă pe care dumneavoastră și constructorul o veți avea pentru a crea întregul proiect de construcție a casei.

Planurile casei realizate de catre echipa noasta de arhitecti in programe de proiectare 2D si 3D, conturează designul pe care îl construiți înainte de începerea construcției, oferind o imagine generală a întregului proiect de construcție, care va ilustra în mod clar și concis cum se așteaptă proprietarul să arate casa când construcția va fi finalizată.

De asemenea, aceste proiecte de casă evidențiază structura completă a acesteia, de la fundație și structura pereților până la cea a acoperișului și amenajarea interioară.

Planul stabilit prin proiectul de casă fixează limitele pentru fiecare cameră, indică suprafața casei și prezintă elementele majore de pe planul etajelor, dacă acestea există, cum ar fi căzile, chiuvetele, zona bucătăriei și scările către nivelul superior sau inferior.

Totodată, acesta oferă o „hartă” a casei și atrage atenția asupra oricăror elemente speciale ce trebuie să se remarce, cum ar fi un garaj, o terasă sau elemente interioare, precum un șemineu.

Caracteristicile speciale care necesită lucrări suplimentare, cum ar fi un șemineu din piatră sau o balustradă complicată, vor fi incluse în plan.

Deoarece arhitectii nostrii creează planuri complete, începând de la etaj și până la fundație, având în vedere multe dintre caracteristicile cerute la ora actuală, acestea sunt o alternativă inteligentă și mai puțin costisitoare comparativ cu desenarea unui plan de locuință in format 2 D.

Dacă vă gândiți să construiți o casă nouă, acordați-vă timp pentru a revizui importanța achiziționării proiectelor de casă. Pentru mai multe informații despre acestea, luați-vă suficient timp pentru a examina toate informațiile utile referitoare la această etapă extrem de importantă.

Meritați o casă bine construită, iar pentru ca acest lucru să se întâmple, proiectul este cel care dă startul! Alegeți cu încredere serviciile De Stijl!