Case de vânzare în Tunari – Trăiește o viață de vis alături de familie 

Dacă sunteți în căutarea unei locuințe liniștite și sigure din proximitatea Bucurestiului, Tunari este locul perfect pentru familiști. Cumpără o casă direct de la dezvoltator și beneficiază de toate beneficiile pe care ți le poate oferi acest stil nou de viață. Pentru o viață liniștită, departe de agitația orașului, contactează departamentul de vânzări Ivonco Residential. 

Casele din complex sunt construite cu materiale de calitate superioară și proiectate pentru a oferi un nivel ridicat de confort și siguranță. Investiția într-o nouă casă poate fi o alegere inteligentă, având în vedere că Tunari este o zonă aflată în plină dezvoltare. Oferă, totodată, oportunități excelente de transport și accesibilitate către centru orașului, datorită poziționării sale excelente. Consultați lista cu cele patru modele de case de vânzare din Tunari și alegeți tipul care se potrivește cel mai bine nevoilor voastre. 

Locuințele sunt ridicate într-un stil modern, astfel încât spațiul și compartimentarea acestuia să nu mai reprezinte o problemă pentru viitorii locatari. Amenajarea interioară este realizată cu o atenție deosebită la detalii, astfel încât să se îndeplinească cele mai înalte standarde de confort și funcționalitate. Designul exterior al clădirilor este unul contemporan, în linii simple și elegante, ce se îmbină perfect cu arhitectura modernă a zonei. Materialele de construcție sunt de calitate superioară, astfel încât să se asigure o durabilitate îndelungată a clădirii.

O caracteristică importantă a acestor locuințe este reprezentată de spațiile generoase pe care le oferă. Fiecare vilă este proiectată astfel încât să ofere o suprafață utilă optimă, fără spații inutile sau compartimente înguste. Acest lucru garantează confortul și libertatea de mișcare a locatarilor, precum și posibilitatea de a se bucura de mai multe spații largi și luminoase.

Casele dispun de o terasă generoasă, care oferă o oază de relaxare și meditație. Aceasta poate fi amenajată cu plante și mobilier, astfel încât locuitorii să se bucure de aerul curat și de priveliștea împrejurimilor în timpul liber. Tunari este o locație ideală pentru persoanele care își doresc un stil de viață mai liniștit, dar modern și activ. Dacă vă mutați aici, veți beneficia  de o accesibilitate excelentă către cele mai importante zone ale orașului, dar și de liniștea și intimitatea pe care le oferă acest complex rezidențial. 

IVONCO Tunari este un proiect rezidențial modern, dezvoltat de către IVONCO Group, o companie cu o vastă experiență în domeniul imobiliar. Situat la doar câțiva kilometri de București, acest complex rezidențial oferă locuințe într-un mediu liniștit și confortabil. Vilele din Tunari reprezintă o alegere excelentă pentru cei care vor să locuiască într-un mediu sigur și confortabil, dar care să fie aproape de toate facilitățile și atracțiile orașului București.