Luna Cafe & Bistro: Oază de relaxare și eleganță pentru evenimente speciale

Punem pasiune și dăruire în a transforma fiecare eveniment într-o amintire de neuitat. Cauți un restaurant de evenimente în București? Cu o ambianță rafinată și un meniu diversificat, localul este alegerea perfectă pentru petreceri corporate, nunți, botezuri și aniversări.

Ambianță inconfundabilă

Cu un design interior modern și sofisticat, Luna Cafe & Bistro se distinge printr-o atmosferă caldă și primitoare. Decorul cu accente elegante și lumini ambientale creează cadrul perfect pentru o experiență culinară de neuitat, în timp ce terasa vă oferă posibilitatea de a savura preparatele în aer liber. 

Meniul variat și delicios

Bucătarii noștri pregătesc cu măiestrie preparate internaționale și tradiționale românești. Fie că doriți un meniu cu arome mediteraneene, bucătărie asiatică sau bucate autohtone, echipa este aici să vă impresioneze cu felurile de mâncare delicioase, prezentate impecabil. 

Serviciile personalizate pentru evenimente 

Ne străduim să oferim servicii de înaltă calitate și să depășim așteptările clienților noștri. Echipa noastră de profesioniști este pregătită să vă ajute în organizarea evenimentului și să vă ofere suport în fiecare etapă, de la planificarea meniului până la aranjamentele florale și muzicale.

Petreceri corporate de succes 

Când vine vorba de petreceri corporate, Luna Cafe & Bistro se dovedește a fi un partener de încredere. Sala noastră modernă și spațioasă, dotată cu echipament audio-video de ultimă generație, este perfectă pentru prezentări, conferințe și team building-uri. După încheierea activităților de afaceri, vă puteți bucura de un cocktail sau de o cină relaxantă în compania colegilor și partenerilor de afaceri.

Nunți de vis 

Luna Cafe & Bistro este locul ideal pentru nunți de neuitat, cu o capacitate de până la 200 de persoane. Sala de evenimente este perfectă pentru a sărbători cel mai important moment al vieții voastre. Ne asigurăm că fiecare detaliu este pus la punct, de la aranjamentele florale până la meniul special conceput pentru a satisface toate gusturile.

Botezuri memorabile 

Un botez este o ocazie specială în viața unei familii. Cu o echipă dedicată și atentă la nevoile clienților, vă oferim suportul necesar pentru a vă asigura că petrecerea de botez va fi perfectă.

Aniversări speciale 

Fie că sărbătoriți o aniversare de căsătorie, un jubileu sau ziua de naștere a unui membru drag al familiei, Luna Cafe & Bistro este locația perfectă pentru a vă bucura de un eveniment memorabil. Vă pregătim un meniu delicios, personalizat în funcție de preferințele voastre, în timp ce muzica și ambientul creează atmosfera potrivită pentru o petrecere reușită.

Rezervări și informații suplimentare

Pentru a vă asigura că veți avea parte de cel mai bun serviciu și de un eveniment premium, vă recomandăm să faceți o rezervare cu cel puțin câteva săptămâni înainte. Personalul nostru este disponibil să vă ofere informații suplimentare și să vă ajute în procesul de organizare.